Kávék

Pellini kávénk garancia a minőségre. Ez a különleges kávé 100% arabica kávészemekből készült, amelyeket közvetlenül a származási helyükön szelektáltak.

A Pellini a legjobb öt termőterület (Brazília, Guatemala, Nicaragua, Haiti, Kenya) választékát gyűjtötte össze ebbe a különleges válogatásba.

A kíméletes olasz pörkölés és harmonikus íz mellé alacsony koffeintartalom (1,3%) párosul.

A kakaós, csokoládés íz világa az arabika fajtára jellemző lágy, gyümölcsös, citrusos aromával teljesedik ki, mely cukor nélkül is kiválóan élvezhető. Espressonak és ristrettonak épp úgy tökéletes, mint cappuccinohoz és más tejes italokhoz.

Érdemes megkóstolni csak úgy magában, vagy megspékelve egy kis mogyoró, csoki vagy csokis keksz sziruppal. Koffeinmentesen is elkészítjük.

Teák

Igazi tearajongóknak ajánljuk teáinkat. A Vintage tea levelek gondos körülmények között teremnek. A kora hajnali órákban az óvatosan kézzel szedett leveleket a mintavételezés során csoportosítják azok minősége szerint.

Ezt követően csak a legjobb minőségű levelek kerülnek kiválasztásra. A szakmában jeles tea szakértők a már kiválasztott leveleket a hibátlanság és tökéletesség érdekében újra ellenőrzik.

Az aprólékos ellenőrzések eredményeként a Vintage teák a legfinomabb ízekkel, kellemes állaggal és testes aromával jellemezhetőek. Mindezzel a munkálatok még nem érnek véget. A legkorszerűbb berendezéseknek és gépeknek köszöhetően egyenként csomagolják a teás dobozokat, hogy azok hosszú időn keresztül képesek legyenek megőrizni frissességüket.

De nem csak a teák ellenállhatatlan íze ragadja meg az igényes tea rajongók figyelmét, hanem azok egyedülálló csomagolása is. Nálunk nem csak megkóstolhatod ezeket a különleges, Sri Lanka hegyvidékeiről származó teákat, de otthonra is megvásárolhatod.

Forró csokik

Amikor egy hideg reggelen már az ablakon kitekintve vacogunk, egy bögre forró csoki sokat tehet a közérzetünkért.

A forró csokoládé alapanyaga mindig jó minőségű, általában magas kakaótartalmú étcsokoládé. Magasabb zsírtartalmú tejjel és tejszínnel készítve természetesen töményebb lesz, mint alacsony zsírtartalmúval.

Az alapital az aktuális trendeknek megfelelően sokféleképpen ízesíthető. Kóstold meg nálunk a karamellás, meggyes, étcsokis, krémcsokis vagy éppen kókuszos forrócsoki különlegességeket is.